Masthead header

Fotograaf Moniek

bruidsfotograaf Utrecht

 

 

 

Opdrachtgevers

o.a. Universiteitsbibliotheek Utrecht, Hogeschool Utrecht, Gemeente Utrecht, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, ArboUnie, KPN, FNV, Berenschot organisatie adviesbureau, Managementstrategen, Uitgeverij Kluwer Law, NTBO Nederlandse Trouwbranche Organisatie,  Bedrijvencentrum Hooghiemstra, Stigas, Advocatenbureau van Gestel en van der Schraaf, CMS, Kinderopvangorganisatie ’t Zonnestraaltje, Fysiotherapiepraktijk Verhoeven, Natuurmonumenten, Olympisch team zitvolleybal, NKC, Oki Printing Solutions, Textualis, NT2 spraak, Didaktief, ITCOA, In+, Isendoorn college, Basisschool Meander, BOINK, div. ZZP-ers.

_________________________________________________________________________________________________________

Opleiding fotografie

Ik studeerde af als socioloog en naast mijn werk ben ik altijd blijven fotograferen. Omdat ik in 2000 nog net zo enthousiast was over fotografie besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en ging ik de opleiding fotografie doen. In 2003 fotografeerde ik mijn eerste zakelijke portretten als professional. Ik vind het leuk om mensen op hun gemak te stellen en te enthousiasmeren. Nu ben ik alweer ruim 13 jaar met veel plezier fotograaf. ___________________________________________________________________________________________________

Workshops, bijscholingen en vakverenigingen

Ik deed veel ervaring op in bedrijfsfotografie en daarnaast ook in particuliere fotografie. Na mijn vakopleiding fotografie heb ik diverse workshops gevolgd van topfotografen uit binnen- en buitenland. Ik volg de laatste ontwikkelingen binnen de fotografie en jaarlijks volg ik diverse workshops/trainingen en bezoek ik fotografiecongressen in binnen- en buitenland. Ik ben aangesloten bij de Vakvereniging Dutch Photographers (DuPho), Master Photograpers Network (MPN) en de Fotografenfederatie.

____________________________________________________________________________________________________

Fotostudio.

Ik heb een ruime fotostudio tot mijn beschikking.

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*